De Beste Minecraft Boeken

Het fenomeen Minecraft is een computerspel waarin kinderen (en volwassenen) alles kunnen bouwen waar ze van kunnen dromen. Het is wereldwijd een succes, 70% kans dat jouw kind verslaafd is aan Minecraft. Gelukkig zijn er ook Minecraft boeken beschikbaar. Nu kan je kind in de Minecraft wereld verdwijnen door het lezen van een leerzame boek. Ontdek het perfecte boek voor Minecraft spelers van elk leeftijd.

Minecraft: Alles over verkennen

minecraft: alles over verkennen cover

De mysterieuze wereld van Minecraft wacht gewoon om verkend te worden. Maar er schuilt gevaar op elke hoek en zelfs voor de dapperste avonturier kan het moeilijk zijn om te overleven.

De officiële boek van Mojang “Minecraft: Alles over verkennen” zal je helpen om te overleven in Minecraft. Je leert hoe je grondstoffen en knutselwerktuigen kunt vinden en jezelf kunt beschermen tegen vijandige bendes. Ontdek welke biomen je moet vermijden als je begint. Hoe je eigen basis bouwt en waar je moet zoeken naar ondergrondse mijnen vol met buit.

Dit boek zit vol met voorkennis en tips over hoe je het beste grondstoffen en knutselwerktuigen kunt vinden. Je leert hoe je jezelf kunt beschermen tegen monsters en hoe je kunt overleven in elke biome. Deze gids heeft elk avonturier nodig.

Bekijk de beste prijs

Minecraft: Alles over creative

minecraft: alles over creative cover

Ga Creative Mode in met dit officiële Minecraft boek van Mojang. Leer de fijne kneepjes van architectuur, kunst en andere creatieve disciplines met Minecraft: Alles over creative. Breng de theorie in praktijk om ongelooflijke constructies in Minecraft te bouwen. Ontdek hoe je kleuren en texturen kunt combineren om verschillende thema’s te creëren. Leer hoe je complexe gebouwen kunt bouwen.  Maak kennis met geheime hacks om blokken op slimme manieren te gebruiken. Met insider info en tips van de experts van Mojang, is dit de definitieve gids voor Creative Mode in Minecraft.

Bekijk de beste prijs

Minecraft: Alles over de Nether en de End

minecraft: alles over de nether en de end cover

Overleven is moeilijk in de gevaarlijke Nether en End dimensies. Je zult je spel moeten verbeteren als je terug naar de Boven Wereld wilt komen. Dit boek leert je hoe je door het vreemde terrein navigeert. Het leert je hoe je de strijd aangaat met de inheemse vijanden en hoe je zeldzame blokken en voorwerpen vindt.

Deze gids zal je laten zien hoe je de legendarische Enderdraak kunt bereiken en verslaan. Maar eerst moet je de gevaarlijke Nether dimensie trotseren. Dit doe je door nieuw terrein te verkennen en onverschrokken vijanden te ontwijken om unieke voorwerpen te verzamelen. Het is een ontmoedigende avontuur voor zelfs de meest dappere avonturier, maar deze gids zal de weg wijzen!

Bekijk de beste prijs

Minecraft: Alles over Redstone

minecraft: alles over redstone cover

Redstone, het element dat essentieel is om iets mechanisch of elektrisch te maken in Minecraft. Het is een moeilijk te beheersen element. Door deze gids worden spelers in een mum van tijd experts!

Leer de kunst van Redstone en word een meester-ingenieur met dit boek. Pas vervolgens de theorie in de praktijk te brengen om ingewikkelde constructies in Minecraft te bouwen.

Leer de basisprincipes van de redstone-onderdelen en hun gebruik. Ontdek hoe je werkende circuits kunt maken, en maak ongelooflijk complexe gebouwen met je nieuwe vaardigheden.

Bekijk de beste prijs

Minecraft: Alles over PVP Minigames

minecraft: alles over pvp minigames cover

Dit boek bevat de beste games om opnieuw te maken en te spelen met vrienden in je eigen wereld.

Als het aankomt op plezier in Minecraft, zijn deze minigames fantastisch. De enige beperking is je fantasie.

Minecraft-minigames stellen spelers in staat om hun moed en vaardigheden tegen elkaar te testen. Doordat dit gids elke PVP minigame uitlegt, kan je elk minigame uitproberen.

Bekijk de beste prijs

Minecraft: Alles over betoveringen en drankjes

minecraft: alles over betoveringen en drankjes cover

Het officiële Minecraft boek over betoveringen en drankjes leert je hoe je je apparatuur kunt betoveren. Ook leer je hoe je allerlei drankjes kunt brouwen om jezelf te kunnen beschermen.

De wereld van Minecraft is gevaarlijk. Het gevaar schuilt overal, je hebt krachtig gereedschap en uitrusting nodig als je wilt overleven.

Dranken en betoveringen kunnen je goed helpen met overleven. Leer hoe je je zwaard kunt bedolven met vuur. Ontdek hoe je een onzichtbaarheid drankje maakt. Met deze gids zullen gamers in staat zijn om de theorie in de praktijk te brengen.

Bekijk de beste prijs

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share